Skip to main content

 

Welkom op de site van de Porsche 914 Club Holland

Bent u ook de trotse bezitter van een Porsche 914? En zou u graag wat meer met uw Porsche 914 willen doen? Dan bent u bij onze Porsche club aan het juiste adres! De Porsche 914 Club Holland is de officiële club voor autoliefhebbers met een Porsche 914 uit de periode 1969 tot 1976.

De club is opgericht in 1987, heeft ca. 140 enthousiaste leden en is officieel erkend door Porsche AG en aangesloten bij de FEHAC.

Het belangrijkste doel is het bijeenbrengen van liefhebbers om gezamenlijk van onze Porsche-beleving te genieten en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt middels circa een achttal bijeenkomsten per jaar, het clubblad en het Forum. Bij het Foto album & Evenementen kunt u hier alles over lezen en bekijken. Wilt u meer weten over de club en onze auto's kijk dan bij 914 Club Holland. Technische vraagstukken alsmede een gids t.b.v. een verantwoorde aankoop, komen aan de orde bij Techniek. Advertenties bij Vraag en Aanbod kunnen overigens alleen door leden gratis geplaatst worden. U heeft reeds een Porsche 914 in bezit of overweegt de aanschaf, dan kunt u lid worden. Kijk dan bij Lid worden en vul het formulier on-line in.